INFOSbooking online rezervacije bez posrednika

Najefikasniji način povećanja prodajerezervacija soba

65% turističkih kapaciteta u svijetu trenutno se rezervira ONLINE. INFOS booking omogućuje hotelima (motelima, restoranima, ren-a-car agencijama, spa centrima, klinikama...) direktnu komunikaciju preko nove generacije web stranica. Na ovaj način kupa se može direktno informirati preko stranice o našoj ponudi....ali po prvi put i rezervirati nešto od naše ponude, a da mi nismo praktično ništa uradili.  INFOSbooking omogućuje prodaju ONDA I KAKO to 65% gostiju u svijetu želi.

CIJELI SISTEM NA JEDNOM MJESTU (ERP+online booking)

U sklopu korištenja online rezervacija preko INFOSbooking programa, (1.) dobivate vlastitu veb stranicu na kojoj objavimo sve što nudite tržištu. Zatim (2.) taj sistem povežemo sa našim INFOSplus programom u vašoj firmi...i time imate i prefektan program za sve što trebate u firmi.

JEDNOSTAVAN RAD

Jednom kada postavimo na stranici cijeli sardržaj koji prodajete, vaš rad i vaše dirketne rezervacije se vrše direktno na samoj web stranici. Sa ovim rješenjem ne trebate praktično nikakvu obuku i možete početi prodavati odmah.

BEZ POSREDOVANJA U PRODAJI KAPACITETA

66% online bukiranja u svijetu se vrši direktno preko stranicA hotela. Samo 34% se proda preko posredničkih sajtova (Expedia/Hotels.com, Travelocity.com, Orbitz.com, booking.com...). Istraživanja pokazuju da hoteli koji imaju direktnu online prodaju preko svoje stranice prave od istog gosta 62% više prometa u nastupajućem periodu. Vaš klijent, vaši podaci o klijentu.

POSAO BEZ PRESTANKA OTVOREN

Gosti koji odlučuju o obilasku mjesta u kojem se nalazi vaša ponuda, neće čekati dok vi ne dodjete na recepciju-oni žele kupovati kada njima najviše odgovara (uglavnom u poslijeponoćnim satima). Korištenje INFOSbooking online sistema narudžbe znači da je vaša ponuda dostupna 24 sata gostima da je rezerviraju.

POVEĆAJ BROJ REZERVACIJA DO MAKSIMUMA

Gosti koji su samostalno odabrali smještaj, tako da je nepojavljivanje klijenta gosta stvar prošlosti. Pa čak ako gostu dozvolite otkazivanje (smao ako to želite), predmet rezervacije je odmah oslobođen za već slijedećeg posjetitelja na sajtu za ponovnu prodaju. Na taj načinprodaja se odvija u realnom vremenu vidljiva svima.   Customers who book their own reservations are more likely to show up, making no-shows a thing of the past. If a customer does need to cancel, the spot automatically opens online, giving another customer the chance to book it. By maximizing your reservations, you won't leave unused activity spots or rentals on the table.

BRŽE DO PARA

Sa INFOSbooking rješenjem, možete postaviti unaprijed plaćanje za smještaj i druge sadržaje. Ovim novac dolazi u vaš džep, pri čemu ne treba brinuti o plaćanju gosta-čime smo i mi i gost opušteni.

NISI SVEZAN ZA TELEFON. 

Veliki broj gostiju nije spreman da telefonira i pita za slobodne sobe za određeni termin. Online bukiranje po INFOSbooking programu znači više potencijalnog posla, jer se rezervacije i sve ključne informacije nalaze uvijek dostupne gostu.

JEDNOSTAVNO POVEĆANJE PRODAJE NUĐENJEM DODATRNIH SADRŽAJA.

Bez obzira nudi li se uz noćenje usluge najma bicikla, automobila, planinarskog ili urbanog vodiča, dodatnog objeda, parking mjesto-sve dodatne ponude se odmah nude klijentu kod same narudžbe, čime se povećava šansa za dodatnu zaradu.

JEDNOSTAVNO PRAĆENJE KALENDARA

INFOSbooking nudi mogućnost provjere rezervacija i dostupnosti ponude gdje god, uz korištenje jednostavnog mobilnog uređaja. Uvijek znate stanje rezervacija i posla, i sve rezervacije se jednostavno vode sa bilo koje lokacije.

fiskuslogo.png

 

FISKUS d.o.o.
Kiseljak 71250,
P.P. 29, Draževići 110
tel/fax: +387 (0)30 874-351
info@fiskus.ba

footer.png
designer17