Predstavljamo kompletan ERP program INFOSplus

nastao u strpljivom višegodišnjem radu naših programerskih inženjera.

Tri su glavne razlike po kojima se  INFOSplus razlikuje u odnosu na druga rješenja na tržištu:

  • Automatski pristup podacima. Program je napravljenm da korisnicima omogući automatski pristup podacima o poslovanju. Bez obzira kolika neka firma bila mala, ili velika, u INFOSplus se nalaze ključni podaci za takvo stanje te firme. Stoga su ti podaci vidljivi, i da se na osnovu njih mogu donijeti odluke koje će poboljšavati stanje i povećavati profit. Bez obzira što je pisan u najnovijim programskim alatima, cilj INFOSplusa nije samo po sebi da promovira nove programerske alate. Cilj programa jeste da omogući klijentu brzu i svježu informaciju o poslovanju***.
  • Jednostavnost korištenja. Tko god je imao prilike susresti se sa bilo kakvim programom do sada, moći će automatski raditi u INFOSplusu. Sve vrste dokumenata se prave na potpuno identičan način (fakture, profakture, komitenti, artikli, ulazi roba…). Također sve vrste izvještaja se nalaze na istim pozicijama u menijima. Tako rad u ovom programu postaje ugodan uz normalno korištenje programa, bez dugotrajnih obuka.
  • Fleksibilnost. Bez obzira kakvi ljudi rade na programu, sistem ima specijaliziran izgled za njih (od najosnovnijeg POS izgleda, do pojednostavljenih administratorskih sučelja). Fleksibilnost INFOS plus se sastoji također u tome da može pratiti razvoj klijenata. Pod istim okolnostima ga mogu koristiti mali obrt, kao i srednje velike firme. Sve baze podataka se prenose i nadograđuju. Tako da vam ovaj program ne može postati “tijesan”.

I naravno, ono najvažnije-program je usklađen sa svim postojećim pravnim propisima, i svaka nova zakonska promjena se programira i ubacuje u program.

INFOSplus SVE, SADA I OVDJE.

***INFOS.plus radi na provjerenom FISKUS sučelju i pouzdanim Microsoft tehnologijama kao Microsoft SQL Server i .NET framework i od početka osmišljen za obradu velikog broja dokumenata.

 

fiskuslogo.png

 

FISKUS d.o.o.
Kiseljak 71250,
P.P. 29, Draževići 110
tel/fax: +387 (0)30 874-351
info@fiskus.ba

footer.png
designer17