INFOSpos TOUCH SCREEN program umrežen s ERP programom

INFOSpos je sučelje-interfejs programa INFOSplus.

Ono što INFOSpos izdvaja na tržištu jeste da je on u stvari verzija cjelokupnog INFOSplus programa, ali prilagođen potrebama maloprodaje, jer radi unos cjelokupnih podataka preko TOUCH SCREEN monitora.

 Jednostavno korištenje programa

Jednostavno korištenje programa

Za početak rada klijentima nije potrebna posebna obuka.

Svakom artiklu dodijeljena je fotografija te odabirom željenog artikla ili mišem ili pritiskom na ekran, vrši se prokucavanje (prodaja) tog artikla.

Samim tim cijeli rad u programu se odvija pritiskom na fotografije artikala na ekranu i fotografije komandi na ekranu interfejs programa.

 Uvezanost sa ERP financijsko-računovodstvenim programom

Uvezanost sa ERP financijsko-računovodstvenim programom

INFOSpos je uvezan s ostalim sestrinskim programima u jedan sistem.

Na taj način on može raditi samostalno, s tim da se uvijek, na zahtjev klijenta, može proširiti s drugim INFOS programima te činiti dio informatičkog sistema.

 Uključeni svi zakonski dijelovi

Uključeni svi zakonski dijelovi

Program sadrži sve dijelove koje zakonodavac na području BiH traži – lager lista, trgovačke knjige, knjige šanka, knjiga prometa, KEUB, knjiga prihoda i rashoda, PDV itd.
Ovime je klijentima omogućeno zakonito poslovanje, bez potrebe prepisivanja podataka.

 Mogućnost korištenja analiza urađenog posla

Mogućnost korištenja analiza urađenog posla

U programu je moguće odmah vidjeti financijsku učinkovitost svakog radnika, prodavača, prodavanost pojedinih ili svih artikala.

 Uvezanost s računovodstvom

Uvezanost s računovodstvom

U programu je moguće izvršiti spajanje komitentovog računovođe na program. Na taj način nije potrebno dostavljati knjigovođi podatke o poslovanju, niti od njega dobivati ikakve upute jer se sve već nalazi u programu.

Također se eliminira i odlazak do knjigovođe i nošenje poslovne dokumentacije, a time i više vremena koje ostaje za fokus na posao.

 Mogućnost rada bez vođenja lagera

Mogućnost rada bez vođenja lagera

Ukoliko klijentov obim posla nije prevelik, klijent ne mora voditi zalihu artikala, nego mu je važno samo da ima artikle koje prodaje i cijenu za njih. INFOSpos mu omogućava da se artikli prodaju bez vođenja lagera.
Na taj način klijenti koji su tek započeli posao mogu putem ovoga programa odmah prodavati robu, a da pritom, u bilo kojem trenutku, mogu proširiti korištenje programa i na složenije računovodstvo.

 

PROBAJTE PROGRAM CJENIK

DETALJNE INFORMACIJE O PROGRAMU

dpos

fiskuslogo.png

 

FISKUS d.o.o.
Kiseljak 71250,
P.P. 29, Draževići 110
tel/fax: +387 (0)30 874-351
info@fiskus.ba

footer.png
designer17