INFOSweb vaš ERP program i web shop sada su jedno!

 Prvi online shop uvezan sa ERP bazom knjigovodstvenog programa

Prvi online shop uvezan sa ERP bazom knjigovodstvenog programa

Do sada su se svi podaci u webshopu morali unositi ručno. Sa INFOSweb modulom, INFOSplus računovodstveni dio programa se automatski spaja s web shopom klijenta.
Prednost mu je što nije potrebno nikakvo unošenje i izmjena podataka u websopu na intrenet stranici. Program automatski sinkronizira i objavljuje podatke s lagera –skladišta INFOSplusa na web stranicu u webshop.

 Automatsko ažuriranje proizvoda na INFOSweb-u

Automatsko ažuriranje proizvoda na INFOSweb-u

Svi podaci u webshopu se ažuriraju automatski, to jest iz ERP programa INFOSplus. Cjelokupan sadržaj lagera koji postoji na ERP programu se automatski sinkronizira u webshop što znači da su svi artikli automatski uneseni isto kao i fotografije artikala. Cjelokupna prodaja koja se ostvari u webshopu automatski pokreće izradu otpremnice i fakture u ERP programu, te AUTOMATSKI skidanje prodanog artikla sa stanja. Ukoliko više nema toga artikla na lageru, program automatski skida taj artikl sa weba (ili opcijski upisuje da nije na stanju).

Na taj način je izbjegnuta potreba za operaterom koji će unositi i obrađivati podatke u webshopu. Također, ovime je izbjegnuta bila kakva mogućnost ljudske greške prilikom obrade podataka u webshopu.

 Vođenje zaliha artikala

Vođenje zaliha artikala

Zalihe se vode automatski u programu. Artikl koji je prodan „normalno“ u poslovnoj jedinici, automatski se briše u webshopu i obratno.
Na ovaj način moguće je jedan te isti lager koristiti i za prodaju putem standardnih kanala prodaje-maloprodaja, a također i za web prodaju.

 Neograničen broj proizvoda

Neograničen broj proizvoda

Broj artikala koji se ovako mogu unijeti nije ograničen. Ovo znači da je program namijenjen za prodaju i velikih količina artikala na webu, kao što je roba široke potrošnje, autooprema, kozmetika itd.

 Varijacije proizvoda

Varijacije proizvoda

Ponudite tržištu na INFOSweb on-line shop-u različite varijante nekog proizvoda, kao što su različite veličine, različiti materijali, različite boje… Svaka od ovih varijanti može imati svoj zaseban SKU (Stock Keeping Unit): težinu, stanje, cijenu, barcode...

Na ovaj način za jedan artikl možete omogućiti nekoliko verzija prikazivanja i kupovine. Ovim povećavate preglednost i efektnost webshopa te ne morate zbog različitih varijanti objavljivati artikl nekoliko puta s malim međusobnim razlikama.

 Fleksibilnost u izgledu web stranice

Fleksibilnost u izgledu web stranice

Kompletan izgled web stranice može se na zahtjev klijenta raditi prema njegovim zahtjevima i očekivanjima.

 Prihvat kreditnih kartica

Prihvat kreditnih kartica

INFOSweb rješenja prihvaćaju kreditne kartice za plaćanje, kao i PayPal gateway plaćanja.

Na taj način je moguće vrlo brzo završiti plaćanje robe i ubrzati proceduru otpreme, jer se cijeli postupak od prodaje do isporuke vodi automatski.

 Kodovi i kuponi za popust

Kodovi i kuponi za popust

Pokrenite prodaju nudeći kodove i kupone s popustom, da klijenti uštede kupujući. Izaberite između nekoliko opcija popusta: popust u novcu, popust u postotcima, popust slobodne dostave, besplatan dodatni artikl.

Na ovaj način se održava lojalnost kupaca i pospješuje prodaja kroz nove akcije i ponude.

 Integracija sa socijalnim mrežama

Integracija sa socijalnim mrežama

INFOSweb on-line shop i sve njegove proizvode i promocije možete direktno promovirati objavljivanjem na socijalnim mrežama kao što su FACEBOOK, LINKEDIN, TWITER.

 

PROBAJTE PROGRAM CJENIK

DETALJNE INFORMACIJE O PROGRAMU

dweb

fiskuslogo.png

 

FISKUS d.o.o.
Kiseljak 71250,
P.P. 29, Draževići 110
tel/fax: +387 (0)30 874-351
info@fiskus.ba

footer.png
designer17