infos logo2

blog-tri.jpg

Automatski pristup podacima

Program je napravljenm da korisnicima omogući automatski pristup podacima o poslovanju. Bez obzira kolika neka firma bila mala, ili velika, u INFOSplus se nalaze ključni podaci za stanje te firme. Cilj programa jeste da omogući klijentu brzu i svježu informaciju o poslovanju***.

Jednostavnost korištenja

Tko god je imao prilike susresti se sa bilo kakvim programom do sada, moći će automatski raditi u INFOSplusu. Sve vrste dokumenata se prave na potpuno identičan način (fakture, profakture, komitenti, artikli, ulazi roba…). Također sve vrste izvještaja se nalaze na istim pozicijama u menijima. Tako rad u ovom programu postaje ugodan uz normalno korištenje programa, bez dugotrajnih obuka.

Fleksibilnost

Bez obzira kakvi ljudi rade na programu, sistem ima specijaliziran izgled za njih (od najosnovnijeg POS izgleda, do pojednostavljenih administratorskih sučelja). Fleksibilnost INFOS plus se sastoji također u tome da može pratiti razvoj klijenata. Pod istim okolnostima ga mogu koristiti mali obrt, kao i srednje velike firme. Sve baze podataka se prenose i nadograđuju. Tako da vam ovaj program ne može postati “tijesan”.

infos logo2

infos logo2

INFOS je software koji je namjenjen da ubrza i olakša poslovanje. Nakon instalacije na računar, Vi počinjete dobivati sasvim drugačiji pogled na Vaše poslovanje!

infos logo2

FISKUS d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 39/2

71250 Kiseljak

tel/fax: +387 (0)30 874 351

info@fiskus.ba

+387 (0) 65 671 012